PayPal rolt vandaag de nieuwe PayPal-app uit, die
wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie en machine learning en iedere gebruiker een op maat gemaakte en geoptimaliseerde digitale ervaring moet bieden.

De app bevat een gepersonaliseerd dashboard van het PayPal-account van de gebruiker, een overzicht van de portemonnee om betaalmiddelen te beheren en een betalingshub met functies voor het verzenden en ontvangen van geld, internationale overboekingen, liefdadigheids- en non-profitorganisatie donaties, en een nieuwe functie voor het versturen en ontvangen van een bericht na een transactie.

Met de app kunnen aankopen worden betaald met QR-codes en kunnen goede doelen worden gesteund.

De nieuwe PayPal-app introduceert ook een nieuwe, chatfunctie waarmee twee gebruikers privé kunnen communiceren nadat ze een overboeking naar elkaar hebben uitgevoerd, of het nu gaat om een ontvangstbevestiging, een simpel bedankje, of een bevestiging van de details van de transactie – deze communicatie is nu mogelijk binnen de PayPal-app.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.Source link

Share This